Ma1ra's Valley

Leaves Your Ma1Ra Minty Not Mediciney.

Dags för något kul

Ja nu kanske det är dags för något kul på jobbet? Ja nu såhär efter semester och allt så är det ju kul att ha något att se fram emot, att ha något kul att göra tillsammans på jobbet.
Då kanske det passar bra att ha en liten kick off med jobbet. Det finns ju så många roliga saker som man kan hitta på, man kan grilla man kan flyga luftballong eller man kan hitta på något annat skoj. Ja det finns verkligen mycket kul att göra. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan hitta på och kanske budgeten.

Fråga runt lite

Ja det är bra att fråga runt lite och se vad dom andra har lust att hitta på, för man vill ju att alla ska vara med på det och att alla ska känna sig bekväma. Det kanske inte är så bra med lurballong om flera är höjdrädda till exempel, ma nåt hitta något som passar alla. Då bilo det roligare och alla blir nöjda.
Det finns många bra företag som satsar på sitt företag och på sina anställda som smartermarketing till exempel så det är ju bra. Man kan kolla med vad andra företag har gjort för roligt tillsammans och så kan man få lite idéer för vad man kan göra. Ja det är verkligen något som är smart att göra för att få lite tips och idéer för vad som kan vara kul att göra.
Ja hur som helst är det kul om man kan hitta på något nu när hösten kommer så att det känns lite extra roligt att komma tillbaka efter semester.
Så börja med det så kommer alla tycka att det är jättekul och trevligt att komma tillbaka till jobbet för man vet att man har något kul att se fram emot när man är tillbaka.